Mentor program
2013-10-10       |    |  

A Mentor Program elsődleges célja, hogy olyan felkészítést biztosítson minden tanulni vágyó gyereknek, ami számára a leghasznosabb és a legeredményesebb. Ez azt is jelenti, hogy a tantárgyi felkészítés mellett biztosítsunk olyan támogatást, amiben a tanuló önmaga ébredhet rá, azokra a fejlesztendő területekre – legyen az szociális, tanulmányi, személyiségbeli – amik más területre is kihatnak, más területeket is fejlesztenek.

A fejlesztendő területek feltérképezése és fejlesztése életkoronként más-más hozzáállást kíván meg a szakemberektől, de minden életkor tekintetében fontos, hogy a tanulóval összhangban történjen a fejlesztés megtervezése és módja.

Ehhez biztosítunk, megfelelő szakmai stábot, pedagógusokkal, pszichológussal, fejlesztőpedagógussal, önkéntes tanárokkal, így bízunk benne, hogy a nálunk tanuló gyerekek az itt kapott feladatokat, nem teherként, hanem megfelelő kihívásként kezelik, amik saját sikereik elérésének záloga.

Szeretettel várunk minden tanulót, akinek szükséges vagy aki önként szeretné bővíteni tudását.

Sok szeretettel várjuk önkéntes tanárainkat is, legyen szó gyakorlatukat itt töltő felsőoktatásban résztvevő hallgatókról, közösségi szolgálatot végző középiskolásokról, de kihívást kereső energikus nyugdíjas pedagógusokról.

Érdeklődni személyesen a Közösségi Házban vagy telefonon  az alábbi számon lehet:

Bacsó Gábor: +36 20 587 6310