Tanácsadó Testületi ülés 2014/9.

Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft
Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület
JEGYZŐKÖNYV
Készült: A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület 2014. szeptember 9-én 15.00 órai kezdettel
a Polgármesteri Hivatal 320-as Tárgyaló termében 2014. évi megtartott 9. rendes üléséről

Levezető elnök: Szilágyi Demeter, tag
Jelenlévők: Dr. Ferencz Orsolya, tag
Komássy Ákos, alelnök
Pintér Attila, tag
Dr. Révész Márta, tag
Kovács Barbara, Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft., ügyvezető igazgatója
Huszágh Réka, jegyzőkönyvvezető

Távolmaradó: Balogh István Szilveszter, alelnök
Egry Attila, elnök
Guzs Gyula, tag

Szilágyi Demeter elnök úr köszöntötte a jelenlévőket a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület 2014. évi 9. rendes ülését megnyitotta és határozatképességét 5 fővel megállapította.
17/2014. (IX. 9.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata
(5 igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testülete az alábbi napirendi pontokat fogadta el:
I. Ügyvezetői beszámoló
II. Egyéb

I. Ügyvezetői beszámoló:
Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, hogy a nyári tábor nagy sikerrel zárult, a részvétel a tavalyihoz hasonló létszámmal valósult meg. Hetente kétszer voltak külső helyszínen kirándulni, ehhez külön buszt vettek igénybe. Planetárium, Hajógyári sziget, Minipolisz, Veresegyházi medvepark, Babilon center, Gyermekvasút, János-hegy, Tropicarium, Csodák palotája, Olimpiai park, Budakeszi vadaspark, Szentendrei Skanzen, Közlekedési Múzeum, Rendőrmúzeum, Eleven park, Orczy-park,  Puskás Ferenc Stadion,  Fővárosi Állatkert. A II. János Pál pápa téren voltak és Óbudán a csúszdás játszótéren, a Gellért hegyen illetve a sportudvaron.
A Mátyás téren nem volt program, a gyerekek ott nem tartózkodtak. Az ovis gyerekek voltak kint a Mátyás téren.
Elvesztették a labdákat, átrúgták a gyerekek a kerítésen és amire átértek eltűntek a labdák.
A Kesztyűgyári napok is lementek, nagy áramszünettel kezdődött, mint eddig minden évben. Felkészültebbek voltak a résztvevők, mert tavaly rengeteg kést vettek el a biztonságiak, idén csak 2 darabot.
Szilágyi Demeter úr elmondta, hogy a Mátyás téren nagyon szépen eltakarítottak a rendezvény után, de a környező utcákban megmaradt a piszok. A JVSZ-nek külön fel kell hívni a figyelmét, a takarításra,pl. a Bauer Sándor utcában.
Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, hogy a saját cégük takarít a rendezvény helyszínén és a JVSZ-nek tudomása van erről.
Révész Márta asszony kérdése, hogy hogyan ment a pótvizsgára való felkészítés, hatékony volt vagy nem.
Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, volt felkészítés, most már elindult az új tanév. Ezzel kapcsolatban annyit szeretne mondani, hogy úgy oldják meg a helyhiányt, hogy elkészült a pince szigetelése, gipszkarton falat kapott, ami mögött szellőzőrendszer is van, de mivel ez azonnal vissza vizesedett az első teremben, ezért kérte az önkormányzatot, hogy segítsen, így az Épkar Zrt. vissza bontotta a falat és kiderült, hogy a salakágy, amin van az nem volt leszigetelve másrészt pedig csöpögött egy cső. A helyiség beosztását másképpen tervezték, eredetileg volt raktár is, de ehelyett lett két szoba. Most már a belső berendezéseket vásárolják. A klubhelyiség is kész a stúdió hangszigetelése a teljes száradás után kivitelezhető.
Szeptember 30-án Nagy Állásbörze lesz.
Szilágyi Demeter úr kérése, hogy készítsen egy kimutatást, hogy a pótvizsgára való felkészítés hogyan zajlott illetve, hogy most hány fővel indulnak az új tanévnek.
18/2014. (IX.9.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata
(5 egyhangú igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület úgy dönt, elfogadja a Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Házak Nonprofit Kft. ügyvezetőjének beszámolóját.
II. Egyéb
Ebben a pontban nem volt kérdés, hozzászólás.
Szilágyi Demeter levezető elnök úr megköszönte a megjelenteknek a munkát, és 15:30 perckor lezárta a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testületének 9. ülését.
Szilágyi Demeter
elnök
Jegyzőkönyvet készítette:
Huszágh Réka
Jegyzőkönyvvezető
Dr. Ferencz Orsolya
Jegyzőkönyvet hitelesítő