Tanácsadó Testületi ülés 2013/19

Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft

Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület

JEGYZŐKÖNYV

Készült: A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület 2013. december 16-án 15.15 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal 100-as Tárgyaló termében 2013. évi megtartott 19. rendes üléséről

Levezető elnök: Egry Attila, elnök

Jelenlévők:

Balogh István Szilveszter, alelnök

Guzs Gyula, tag

Komássy Ákos, alelnök

Dr. Révész Márta, tag

Szilágyi Demeter, tag

Kovács Barbara, Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Ház Nonprofit Kft., ügyvezető igazgatója

Huszágh Réka, jegyzőkönyvvezető

Távolmaradó:

Dr. Ferencz Orsolya, tag

Pintér Attila, tag

Egry Attila elnök úr a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület2013. évi 19. rendes ülését megnyitotta és határozatképességét 7 fővel megállapította.

34/2013. (XII. 16.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata

(6 igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testülete az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

I. Ügyvezetői beszámoló

II. Egyéb

 

I. Ügyvezetői beszámoló

Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, hogy december 20-án bezár a ház és csak 2014. január 2-án nyit ki újra. A nyári tábor miatt a munkatársak nem tudnak szabadságra menni, ezért a karácsonyi szünetet kell nekik biztosítani.

Dr. Révész Márta kérdése, hogy a Nyitoknál elkezdtek-e dolgozni a Brand alapítvány munkatársai, hogy a megváltozott munkaképességűek képzése hogy áll.

Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, hogy ők is majd csak januárban fognak újra munkába állni.

Dr. Révész Márta kérdése, hogy van több Tanoda program is, ez hogyan érinti a Kesztyűgyárat.

Kovács Barbara ügyvezető igazgató asszony elmondta, hogy Ő azt jelezte, hogy a Mentor program tudna bővülni, önkéntes tanárok is vannak, sőt az anyagi fedezet is rendelkezésre áll, de fizikailag nincs hely számukra. A JKH épületében a JVSZ is tevékenykedik, nekik kellene majd a helyüket átadni, ez jövő júniusban fog megvalósulni.

A költségvetés tekintetében elmondta, hogy nagyon sok pénzt sikerült megtakarítani, több millió Ft-ot. Sikerült visszafogni a kiadásokat az eredeti költségvetéshez képest. A H13 bevételt eddig nem hozott, ennek ellenére is jelentős mértékű a megtakarításuk.

35/2013. (XII.16.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata

(6 egyhangú igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület úgy dönt, elfogadja a Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Házak Nonprofit Kft. ügyvezetőjének beszámolóját.

 

II. Egyéb

Egry Attila elnök úr megköszönte a megjelenteknek az egész éves odaadó és eredményes munkát, úgy gondolja, hogy komoly eredményeket értek el ebben az évben és a Kesztyűgyár szerepe nagyon fontos. Nagyon kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánt a testület minden tagjának és ügyvezető igazgató asszonynak, 15:45 perckor lezárta a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testületének 19. ülését.

Egry Attila

elnök

 

Jegyzőkönyvet készítette:

Huszágh Réka

Jegyzőkönyvvezető

 

Balogh István Szilveszter

Jegyzőkönyvet hitelesítő