Tanácsadó Testületi ülés 15.
2012-02-01       |    |  
Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Házak Nonprofit Kft
Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület


JEGYZŐKÖNYV


Készült:    A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület 2011. október 19-én 16.00 órai kezdettel a Kesztyűgyár Közösségi Ház emeleti tárgyaló termében megtartott 15. rendes üléséről

Levezető elnök:    Egry Attila


Jelenlévők:
Guzs Gyula, tag
Dr. Révész Márta, tag
Balogh István Szilveszter tag
Pintér Attila tag
Szilágyi Demeter tag
Becskei-Kovács Barbara, Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Ház Nonprofit Kft., ügyvezető igazgatója
Pribelszki Szabolcs, jegyzőkönyvvezető


Egry Attila elnök úr a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület 13. rendes ülését megnyitotta és határozatképességét 6 fővel megállapította.38/2011. (X.19.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata
(6 egyhangú igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testülete az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

1.    Ügyvezetői beszámoló (Becskei – Kovács Barbara)
2.    A Magdolna-Start Programmal kapcsolatos észrevételek, vélemények (Balogh István Szilveszter)
3.    Az Információs Iroda indításával kapcsolatos tudnivalók ismertetése (Balogh István Szilveszter)
4.    Egyéb

I.    Ügyvezetői beszámoló


Becskei-Kovács Barbara a Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója beszámol a Tanácsadó Testület tagjainak a Kesztyűgyár Közösségi Házban a legutóbbi ülés óta történt eseményekről:

1.    Az ügyvezető igazgató tájékoztatta a Tanácsadó Testület Tagjait, hogy a Kesztyűgyár Közösségi Házban elkezdték használni az interaktív táblát.
2.    A korábban beszerelésre került kamera rendszer helyességét illetően az ügyvezető igazgató beszámolt arról, hogy lopás történt a Kesztyűgyárban, de a kamera rendszernek köszönhetően a tettest sikerült azonosítani.
3.    A pályázatok tekintetében az „esélyek Háza” pályázat eredményhirdetése várnak
4.    A Kesztyűgyár együttműködési megállapodást kötött a Multi-Kulti Egyesülettel. Amely lehetővé teszi, hogy a Kesztyűgyár Közösségi Házak munkatársai tapasztalat szerzés céljából külföldi szemináriumokat látogassanak
5.    A Humán Munka Csoportban vállal részvételt a Kesztyűgyár. amely női hajléktalan beintegrálását is lehetővé teszi. Ez a program beilleszthető a LÉLEK programba is.
6.    A Kesztyűgyár Közösségi Ház honlapja megújul

39/2011. (X.19.) sz. Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület határozata
(6 egyhangú igen szavazattal)

A Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testület úgy dönt, elfogadja Józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Házak Nonprofit Kft. ügyvezetőjének beszámolóját.


II.    Magdolna-Start Program

Balogh István Szilveszter ismerteti a Magdolna-Start programmal kapcsolatos tudnivalókat a Tanácsadó Testület Tagjainak:

1.    Balogh István Szilveszter elmondta a Tanácsadó Testület tagjainak, hogy A Magdolna-Start Programot a Képviselő Testület elé fogja terjeszteni
2.    A helyszín tekintetében a program a Magdolna és az Orczy negyedre fókuszál.


III.     Információs iroda

1.    Balogh István Szilveszter elmondta, hogy az információs iroda tekintetében az előterjesztésről a Képviselő Testület fog dönteni.
2.    A hivatal munkatársainak részvételével illetve a Kesztyűgyárban töltendő munkaidővel kapcsolatos egyeztetések folyamatban vannak.Egry Attila elnök úr megköszönte a megjelenteknek a munkáját, és 17:45 perckor lezárta a Kesztyűgyár Közösségi Ház Tanácsadó Testületének 15. ülését.
Budapest, 2011. október 21.


Egry Attila
elnök
Jegyzőkönyvet készítette:Pribelszki Szabolcs
JegyzőkönyvvezetőSzilágyi Demeter
Jegyzőkönyvet hitelesítő