Sikeres Állásbörze és Munkáltatói Fórum a Kesztyűgyárban
2012-05-02       |    |  

Több mint 600 fő látogatott el a tavaszi állásbörzére a Kesztyűgyár Közösségi Házba. 2012. április 26-án a Kesztyűgyár Közösségi Ház a Munkaügyi Központ Baross utcai Kirendeltségével közösen szervezte meg az eseményt.


A tavaszi állásbörzén közel 60 munkáltató több mint 1200 betöltetlen munkahellyel várta az érdeklődőket. A munkáltatók elvárásai a végzettség terén széles skálán mozogtak. Lehetőséget kínáltak diplomásoknak és nyolc osztályt végzetteknek egyaránt.
A rendezvényt Zentai Oszkár, kerületi képviselő, a Humánszolgáltatási bizottság elnöke nyitotta meg. Zentai hangsúlyozta, örömmel tölti el, hogy ilyen sokan jelentek meg a rendezvényen, hiszen ez azt jelenti, hogy az emberekben is megvan a szándék arra, hogy munkát találjanak, ami az első fontos lépés afelé, hogy állást találjanak.
A résztvevőket a közösségi ház munkatársai fényképes önéletrajz írással segítették, amellyel a helyszínen rögtön pályázni tudtak a számukra megfelelő munkákra. Emellett lehetőségük volt kipróbálni magukat az állásinterjú terén is, mivel próbainterjúztatás zajlott a rutin megszerzése érdekében.

 


http://www.jozsefvaros.hu/hir/839/allasborze_es_munkaltatoi_forum_a_kesztyugyarban/